Visiomme

on luoda palvelu joka auttaa ja opastaa kaikkien suomalaisten kotien kunnossapidossa, jotta kodit tarjoaisivat terveellisen ja turvallisen asuinympäristön koko elinkaarensa ajan. Riittävällä huollolla ja ennakoivalla kunnossapidolla kiinteistön elinkaari myös pitenee.  Dokumentoimalla kodin tärkeät tiedot kiinteistön arvo säilyy paremmin.

Bygge on tulevaisuuden standardi asuntomarkkinoilla.

Kodinomistajalle

Olen seurannut pitkään näköalapaikalta suomalaisten kotien huolto- ja remonttitöitä.

Monille oma koti on koko elämän suurin investointi niin rahallisesti kuin tunteellisestikin. Näistä syistä ainakin itse kodin omistajana toivon, että kodin arvo säilyy tulevaisuudessa sekä että kodissani on perheelleni turvallista asua.

Mietin millä ja miten pystyisin helpottamaan kodin omistajien arkea, sekä auttaa heitä ymmärtämään kodin ylläpidon tärkeyden. Lisäksi tuntuu, että kotien elinkaari on lyhentynyt ja jopa 90-luvulla rakennettuja taloja puretaan pois uusien tieltä. Tästä ilmiöstä ainakin osa on ollut huonon ylläpidon seurausta, jolloin kodin arvo on tippunut niin merkittävästi ettei sitä ole enää kannattanut korjata. Myös rakennuksen elinkaaren hiilijalanjäljestä syntyy noin puolet jo kun talo rakennetaan. Eikö olisi meidän kaikkien etu, että jo valmiiksi rakennetuista taloista pidettäisiin hyvää huolta?

Lähdimme ratkaisemaan alkuvaiheessa ongelmaa meidän tuotteistetun ®Kotisihuolto.fi huoltopalvelun avulla, jossa ammattilainen tekee sinun puolestasi kodin tärkeimmät ylläpitotyöt. Huoltokäynneillä asiakkaat kyselivät ja kaipasivat apua kodin ylläpidosta ymmärtämiseen. Lisäksi kävi ilmi, että suunnitelmalliseen kodin ylläpitoon ei löydy nykyaikaista ja helppoa tapaa, vaan kaikki kotiin liittyvät dokumentit on laitettu sekaisin samaan kansioon. Kansio tai pöytälaatikko ei myöskään ole osannut kertoa tai muistuttaa esimerkiksi talon tulevista korjaus- ja huoltotarpeista.

Tästä syystä syntyi ®BYGGE, se älykäs huoltokirja kodillesi. Mielestäni markkinoilla jo olevat huoltokirjat eivät ole onnistuneet ratkaisemaan riittävän selkeästi kaikkia kodin omistajan tarpeita. Bygge on tällä hetkellä ehdottomasti se älykkäin ja edistyksellisin huoltokirja markkinoilla. Olen vakuuttunut tiimimme tavasta innovoida ja toteuttaa asioita uudella tavalla. Raikkaita tuulia, ehkä hieman vanhahtavalle alalle.

®BYGGE ratkaisee kodin omistajan huolet suunnitelmallisesta ylläpidosta ja kodin tietojen säilytyksestä. Se opastaa ja kertoo millaista hoivaa kotisi kaipaa. ®BYGGE osaa luoda kotisi tietojen perusteella menneet ja tulevat huolto- ja korjaustarpeet, sekä koostaa listan kaikista kodillesi tehdyistä remonteista ja huolloista. Palvelu mahdollistaa tärkeiden kuvien ja dokumenttien, sekä rakennuksen ja tontin ominaisuustietojen säilyttämisen selkeästi ja kootusti samassa paikassa. Lisäksi voit luoda ja tallentaa kotisi eri tiloja ja niiden materiaaleja ®BYGGEEN. Mietippä kuinka helppoa on seuraavan kerran käydä rautakaupassa tai tilata remonttiyritys, kun kaikki tärkeät tiedot pienen huoltotyön tai isomman remontin aloittamiseen löytyy kätevästi puhelimesta. Puhumattakaan siitä kun kodinvaihto tulee eteen ja välittäjä kaipaisi jotain konkretiaa ja faktaa kotisi tiedoista ja kunnosta hinnan arviointiin. 

Kehitämme ®BYGGE-alustaa intohimoisella tiimillä ja jaamme yhteisen halun auttaa kotien omistajia pitämään kodeista niiden ansaitsemaa huolta sekä digitalisoida suomalaisten suurimman omaisuuserän tärkeät tiedot turvalliseen paikkaan.  Tavoitteenamme on luoda asuntomarkkinoille pysyvä ja kuluttajia palveleva standardi.

Liity ®BYGGEEN ja tee muutos meidän kanssamme.

Perustaja
Jesse Karlsson